Det här med hyllor

Efter alla år i mjukvarubranschen för fastighetsmäklare så har jag totalt missat fältet ”nyckelord” på Hemnets förstasida. Pinsamt men sant.

Det var först när jag läste Karins inlägg om hennes sökning på ”sekelskifteshus” i ovan nämnda fält som poletten trillade ner. Och som den trillade ner! Tjong i medaljongen vad lycklig jag blev när jag kvickt och lätt knappade in ”VINTAGE” i den lilla rutan och fick upp inte mindre än tre fantastiskt inredda villor med schyssta materialval.

Favoriten för dagen blir denna lilla goding i Härnösand. Så genomtänkt. Så rätt.

Hyllor hyllor hyllor! Måste bara älska hyllor! På längden och tvären. Men man kan inte bara måla vitt och sätta upp lite hyllor och tro att man är ”hemma” i shabby chic världen. Oh, nej – man måste ställa dit RÄTT grejer också. Familjen i detta hus har snitsen. Gammalt porslin med liknande färgbas blandat med nytt gör intrycket hemtrevligt och med en lite lagom känsla av att man bara ställt sakerna där av en slump. I vår värld inreder man inte av en slump. Det vet både de som nu säljer huset och jag.

http://www.maklarhuset.se/till-salu/villa/harnosand-fastlandet-sabravagen_59-554183?referrer=hemnet&view=Images

About Mia Engstrand

Jag vet faktiskt inte vart mitt passionerade intresse för gammalt och nött kommer ifrån. Jag vet bara att jag blir lycklig av att gå omkring i gamla unkna lador och botanisera bland alla spännande grejer som oftast gömmer sig i någon undanskymd vrå. På myDREAMhome skriver jag om inredning, och då gärna med vintagetouch. Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *