Varför är alla bäddsoffor så himla fula?

Bäddsoffa…. Vi är i ombyggnadstagen och tänkte fixa till ett riktigt bra allrum till barnen. Om allt går som det ska, ska de få en våning alldeles för sig själva där de kan härja hur mycket de vill (ja, typ!). Jag har en bild i huvudet av hur det ska se ut i det här rummet – en plan. Det ska vara både lite mysigt för häng tillsammans med kompisar, och en del där man kan vara aktiv, kanske spela pingis, kanske biljard. Jag har hittat värsta mysiga soffan som jag tycker skulle passa perfekt (med avtagbar klädsel), MEN barnen insisterar på att soffan ska vara en bäddsoffa så att kompisar kan sova över. OK, jag håller med – idén är bra. MEN varför är alla bäddsoffor så fula?!? Eller, med lite kuddar och plädar kanske de inte stämmer? De kanske inte är så fula – egentligen?!bäddsoffa9

bäddsoffa8 bäddsoffa6 bäddsoffa5 bäddsoffa4

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

2 thoughts on “Varför är alla bäddsoffor så himla fula?

  1. Problemet är inte bara att de är fula, problemet är kompromissen mellan att sova och sitta sällan blir speciellt bra. Antingen sitter man bra, men sover dåligt och tvärt om. Jag vill också ha en soffa som man kan sova i, men funderar seriöst på att platsbygga en med vanliga resårmadrasser..

    1. Jag håller med. Idag har vi en 140 bred säng med schyssta ryggkuddar som soffa, men som också är gästsäng. Funkar förstås toppen som säng, men sådär som soffa….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *