Vad händer i världen?

I min värld är det halt, hur är det i din?
Jag känner att min snart 40åriga lårbenshals kommer att knäckas på mitten och har lite på känn hur mina presenter kommer att bli, en titanskruv i höften, en ny höftledskula, samt en rollator.

Om jag får önska skulle jag i så fall vilja ha en sån där permobil, så att jag slipper gå. Dessutom kan jag tuta argt på folk som är i vägen (det gör jag i bilen just nu) för det känns som om man inte kan bli arg på folk i permobiler :-)

images2WGCN2TQ
Jag tänker mig att jag kommer att se ut ungefär så här…

 

Annars längtar jag så mycket till våren att det gör nästan ont i kroppen. Dessvärre tror jag att det inte kommer att bli samma sommar som förra året, jag tror typ att den kommer att bli asdålig, och kall och påminna om det här vädret, minus is.

Då är nu frågan, ska man fortsätta kämpa mot beach 2015? Eller ska man bara inse, att man sitter ändå i hopsjunken i en permobil och då behöver man ändå inte träna?

Nästa fråga blir då: räknas permobil som fordon, och om det inte gör det, har den en egen promillehalt för hur mindre nykter man får vara för att köra den? Typ en bag in box? två flaskor vin? Någon som vet?

Alltså, skit i grädden, ILÖVE dessa. Det är en grej som jag och min pappa hade när jag var liten.. :-)
Alltså, skit i grädden, ILÖVE dessa. Det är en grej som jag och min pappa hade när jag var liten.. :-)

Om det verkar som om jag är lätt alkoholfixerad så är det för att jag har sagt att jag ska inte dricka något innan sportlovet, så här i efterhand tycker jag att löftet var hyfsat dåligt, allt känns lite bättre efter ett eller två glas vin. För mig alltså, om man har någon eller fler laster får man gärna prova dem. Jag gjorde det i går, när jag tryckte i mig fyra semelbröd och en halv Ben och Jerryglass..

Godaste smaken EVER!
Godaste smaken EVER!

Men som man säger, även solen har fläckar, och just nu är den helt bortblåst..

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *