Utekök

Ja, det låter väl inte så himlans mysigt nu när snön yr så att man vill stoppa tops i öronen för att slippa få in kalla istappar där. Jag önskar att någon ville uppfinna ett plagg som man kunde ha på huvudet!

Mössa säger du då, ja ok jag önskar att någon kunde uppfinna ett plagg som inte får mitt huvud att se ut som en bucklig uppochnedvänd plåthink!

Därför började jag att fundera på vår veranda som vi absolut, kanske, förhoppningsvis ska bygga i vår, och då kom jag på att jag vill ha ett utekök. Inte bara för att jävlas mer vår närmsta granne, som hatar när vi är ute så pass mycket att han har satt upp ett plank som är allt för högt och allt för tätt för att inte behöva bygglov, utan för att det verkar väl supermysigt, med ett utekök!

I mitt utekök vill jag ha den här..

Weber Summit Grillcenter, bara 70 000 små enkronor...
Weber Summit Grillcenter, bara 70 000 små enkronor…

Inte för att jag ska laga mat på den.. det ska mannen göra, jag ska dricka vin och titta på!

Känslan jag vill ha på uteplatsen är lite den här..

dagb_dd_bygge_2

Sen skulle jag faktiskt kunna tänka mig att sälja en njure.. man behöver väl bara en i alla fall? (frågan är om man måste halvera vinet?) Eller jag ångrar mig, jag säljer en av makens njurar för såna här krukor i trädgården..

FOTO: Bloompot
FOTO: Bloompot

om jag längtar efter våren? Neee hur kan ni tro det??

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *