Utan tvivel bara ett I-lands problem!

Jag skriver ju under kökshänget.. och som ni har märkt, hänger jag inte så mycket där.. eller det gör jag.. men är inte så inspirerad.. eller det är också fel, för det händer saker och grejer, men inte något som jag kan riktigt dela av mig.. men när jag  kan det, då blir det åka av.

Därför tänkte jag nu dela med mig av mitt största bekymmer just nu. Jag har en städerska.. eller de kan i bland vara två, som kommer hem till oss och städar. De är inte de som är bekymmret, bekymmret är att de inte förstår hur viktigt det är att de lägger rätt kuddar i sängen på rätt plats i sängen. PÅ RIKTIGT så kan jag inte sova utan rätt kuddar, och det blir liksom alltid fel. Min man tycker att jag är snarstucken när det har varit städdag och han har somnat innan mig, som rycker och bökar om kuddarna så att han vaknar.

ladda ned
Alltså, det här är helt fel form för kuddarna, mina ska vara sladdriga och gärna ha ett par år på nacken..

 

Jag å andra sidan tycker att om han nu ska skryta om att kvinnor åldras som vindruvor och män som vin, borde vara mer intresserad av att jag får min skönhetssömn, jag menar risken att han ska få byta ut mig mot en fräsch vindruva är lika med zipp nada noll :-)

kvinnor och vin
Å andra sidan.. är jag hellre ett russin, än halvfull :-)

 

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *