Ursäkta röran, vi bygger ut – igen!

Så var vi igång då! Med det som ska bli ett nytt sovrum! Vi ska flytta ner från övervåningen och därmed ska övervåningen förvandlas till en ”barn/tonårs-våning”. Ganska lyxigt för barnen! Och ganska skönt för oss. Så vad är det då som ska göras? Jo, som sagt ett sovrum ska byggas till, med en balkong på övervåningen. Köket ska disponeras om, och nya altandörrar och fönster ska tas upp. En vägg på övervåningen ska rivas vilket gör att allrummet blir större och barnen ska få var sitt nytt rum. Ett ordentligt gästrum ska det också bli. För mormor och morfar när de kommer och hälsar på. Inte mycket till inredning på gång ännu, förutom i mitt huvud förstås – där planerar jag för fullt. Förstod dock på min tonårige son i morse att han och jag har helt olika syn på hur hans nya rum ska se ut – det blir nog kul det här – eller inte…! Tur att min dotter är helt med på noterna om planerna för hur hennes rum ska se ut – i alla fall än så länge…

Ombyggnad Ombyggnad1

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

2 thoughts on “Ursäkta röran, vi bygger ut – igen!

  1. Annica, jag vet vad du går igenom. Ska någon gång berätta historien om min och vår sons totalt olika vision om hur hans rum skulle se ut efter renoveringen… En sak vet jag med bestämdhet, han kommer INTE välja vintage i sitt framtida egna boende :D.

    Lycka till! Ska bli roligt att följa projektet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *