Tullstorpsvägen 257-0, pris 4 495 000 SEK

Visst du att man kan köpa en egen vingård? Jag gjorde en fritext sökning och hittade den här fantastiska gården! Chateau Jennica. Det har en trevlig klang tycker jag.

Förutom en möjlighet att göra sitt eget vin, får man en enormt vacker gård med anor från 1860-talet, en egen gäststuga, och som mäklaren påpekar, enorma utvecklingsmöjligheter att göra något eget.

Det är lätt att få ner kompisarna från storstaden då flygplatsen bara ligger trettio minuter därifrån. Det känns som att jag skulle kunna börja om mitt liv med maken och barnen på en vingård, det känns som om jag till och med skulle kunna ha en full vinkällare, om jag hade en egen vingård!

Läs mer om bostaden här på Bjurfors hemsida!

FOTO: Bjurfors
FOTO: Bjurfors
FOTO: Bjurfors
FOTO: Bjurfors
FOTO: Bjurfors
FOTO: Bjurfors
FOTO: Bjurfors
FOTO: Bjurfors
FOTO: Bjurfors
FOTO: Bjurfors

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

One thought on “Tullstorpsvägen 257-0, pris 4 495 000 SEK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *