Tonårsrum

Min äldsta ”unge” börjar bli stor. Som jag nämnt tidigare kommer vi snart påbörja en ombyggnad här hemma och en del av det är att denna unge ska få ett större rum. Jag har en plan om att göra rummet lagom coolt o mysigt – ett ställe för sonen och kompisar att hänga i. Jobba med färger eller en cool tapet som fondvägg. En skön säng som också kan användas som soffa med massor av mysiga kuddar i. Bra förvaring och hyllor i olika nivåer där fotbollar, grejer, priser från olika lopp kan få husera. Även ett litet skrivbord där han kan göra läxor. När jag dryftat mina idéer för sonen känns det ändå inte riktigt som de går hem – införsäljningen funkar inget vidare… :-) Han vill helst tejpa upp planscher på fotbollsspelare rakt på väggen, ha både en säng och en liten soffgrupp i rummet OCH ett pingisbord samt ALLA fotbollar på golvet. SÅ stort är nu inte rummet – det vore ju kul om han själv fick plats i den röra han beskriver när vi pratar om detta projekt. Som sagt, mina idéer har inte riktigt landat hos honom ännu… Som inspiration till den lille herrn har jag tagit fram lite bilder som jag även tänkte bjuda er på. Resultatet hur det verkligen blev får jag återkomma till när bygget är klart – och förhoppningsvis blir det inte (så många) planscher tejpade direkt på väggen!

ungdomsbild4 ungdomsrum ungdomsrum1 ungdomsrum2

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

One thought on “Tonårsrum

  1. Vi fixade precis vår tonårings rum, är ju ett år äldre än din grabb, Annica. Köpte finfina tapeter från sandberg, lyckades köpa en cool kartell-lampa i orange inklusive en matchande 70-talsretro orange byrå och matchade upp med lite kuddar från ikea. Vi skruvade upp skateboardsen på väggen och fick till en bra tonårsfeeling. Tyvärr ingår inte stöket i styling av ett tonårsrum, men gud.så.de.stökar. Oavsett inredning så är ordningen det svåraste. EWller rättare sagt oordningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *