Tack gode gud för måndagar!

Helger, dessa efterlängtade dagar som skall vara vikta till saker som är roliga, saker man vill göra, och umgänge med familjen, verkar på senare tid ha transformerat sig till dagar då jag bara längtar till att det skall bli måndag igen.

Inte för att jag inte gillar helger, men mest för att jag avskyr saker som MÅSTE göras. I helgen var det på fredag hämtning och lämning på kalas för den yngsta dottern, och sedan tvingade jag med mannen och den äldre dottern till Täby centrum för att inhandla askar,

Från Lagerhause, visserligen vet jag inte vart jag skall ha den, men det var viktigt att jag fick den exakt just i fredags!
Från Lagerhause, visserligen vet jag inte vart jag skall ha den, men det var viktigt att jag fick den exakt just i fredags!
Även denna följde med hem.. även denna har inte en premanent plats..
Även denna följde med hem.. även denna har inte en premanent plats..

 

Nåväl, hem, inte dricka ett glas vin, hämta från kalas, vara lite socialtrevlig med föräldrar som jag hälsat på femtontusen gånger, men fortfarande inte vet vad i hela fridens namn de heter.

Lördag, ut till landet, punktering på väg till landet. Frun d vs jag får byta däck.. bara för att maken har ont i knät. Ja han har ont i knät, men alltså på riktigt, det är inte mitt jobb att byta däck.. verkligen INTE!

Framme på landet, rensa bort alla sommar möbler, äta mat med svärmor, dricka vin med grannen. Konka och bära. Ned i sängen våldsova!

Söndag, upp kl 06.00, 06.40 upp med barn som skall simtävla. 06.45 tvinga upp barnen på ett mindre trevligt sätt, och ändå peppande, för jag vill ju inte vara föräldern som tvingar dem att tävla, men ändå HALLÅ, ni måste tävla!

Det här är vad som händer när man delar bildström med sina barn.. mååånga selfisar..
Det här är vad som händer när man delar bildström med sina barn.. mååånga selfisar..

Till Bålsta, jag får köra, vilket inte heller är mitt jobb för att maken har nu ännu ondare i knät.. till simtävlingen, varmt och jävligt i nio timmar var vi där.. hem, handla, hämta hund, gå ut med hund, skriva meny, läsa läxor med barnen som de glömt göra samtidigt som maken trycker i dem snabbmackaroner och köttbullar. I säng med barnen, i säng med mig. SOVA.

Herregud vad skönt det är att det är MÅNDAG!

Till skolan.. tackar högre makter att det äntligen är måndag i gen och att jag har fem dagar på mig att vila upp mig fram till helgen!
Till skolan.. tackar högre makter att det äntligen är måndag i gen och att jag har fem dagar på mig att vila upp mig fram till helgen!

 

 

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *