Stylish in London!

London. Har man otur kan man bo i de mest ruggiga hotellrum i London, men har man tur (och råd!) kan man också bo på hotell som verkligen är inspirerande. Den brittiska inredaren Kit Kemp har den där speciella stilen som man hittar i engelska hem och hotell. Det är som en blandning mellan ultramodernt och folklore, mellan färgstarkt och naturnära. Kit Kemp jobbar mycket med tyger i olika tryck, med lampor i olika färger och former och med tapeter och färgglada väggar. Det är en stil jag verkligen gillar och som jag ibland tänker att jag ska ta med mig hem till mitt eget hem – men som på något sätt passar bäst i just England. Ms Kemp och hennes man driver ett antal väldigt fina boutiquehotell i London och jag hade turen att besöka det senast öppnade Ham Yard Hotel i förra veckan.Baren är en enda färgfest med soffor och stolar i tyger med olika mönster och färgställningar och tapeter som bryter av men ändå passar in.  Vinterträdgården är mycket mer naturnära och jag älskar detaljerna med stenläggningar på golvet och väggen med fasta ljushyllor. Ställen som detta får mig att snart vilja åka tillbaka igen, låta mig inspireras av både fina hotell och färgstarka människor – människor som man faktiskt inte ser på gatorna här hemma i vår huvudstad!

Hamyard5

Hamyard6

Hamyard7

 

HamYard HamYard2 HamYard3 HamYard4

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *