Storgatan 46, pris 3 350 000kr

I andan av att flytta tillsammans med flera stycken, slår jag nu ett slag för Falkenberg. Det här huset har tre lägenheter, varav två är lite mindre. Det betyder att jag kan få barnen att stanna hos mig för alltid, de kan få en varsin lägenhet, jag får någon som tar hand om mig och maken när vi blir gamla så att vi har någon som matar oss och tar hand om oss.

Om inte barnen vill bo där, så kanske jag kan få vår krönikör Mia att ta hand om mig i gengäld att hon får lite gamla möbler.. som borde ingå.. vad säger du Mia, ett slagbord mot lite sällskap.. Maken är nämligen allergisk mot katter.

Fördelen med Falkenberg är att det ligger nära Ullared, då kanske jag får vara med i Ullaredstv och så kanske jag blir kändis, lika känd som Ola Conny.. och det vore verkligen något!

FOTO: Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
FOTO: Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB | Mia, vad säger du.. kan även slänga in vad du än annars vill ha här..
FOTO: Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
FOTO: Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB | Hus med anor, pojken på bilden ingår ej!
FOTO: Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
FOTO: Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *