Snyggaste IKEA köket

IKEA gör som vi alla vet kök, jag gillar IKEAS kök, jag har till och med köpt ett IKEA kök. Deras kök gör det möjligt att kanske byta kök oftare än vad man tänkt på, framförallt med tanke på att luckorna skall fungera på alla stomar. För det är inte luckorna som är dyra. Det är inredningen, och är du bara nöjd med den och utformningen, kan man alltid köpa nya luckor.

Snyggaste köket just nu är det här som heter BODUM, tycker jag :-)

 

FOTO: IKEA
FOTO: IKEA
FOTO: IKEA
FOTO: IKEA

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

2 thoughts on “Snyggaste IKEA köket

 1. Åh, vad glad jag blev av ditt inlägg – Jennica!
  Vi valde just detta kök och jag är faktiskt helt kär.
  Igår var det premiärmatlagning och det blev spagetti & köttfärssås :-)

  Kram
  Mia

  1. Vad glad jag blir om att jag inte är ensam om att tycka om just det här köket. Jag blev kär direkt när jag såg det. Passar dessvärre inte hemma hos mig, men när jag får göra om på stället i Dalarna. DÅ BLIR DET DET HÄR KÖKET :-)
   Skönt att ni kan börja laga mat igen, och vi ser verkligen fram emot när vi får ett SVULSTIGT hemma hos reportage!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *