Snart är det ett helt nytt år

Snart är det ett helt nytt år, det är skönt på något sätt, ett nytt år, nya löften, nya möjligheter. För det är så man ska se på det nya året, som en ny möjlighet, eller en möjlighet att fortsätta i en bra anda, om det är så det gamla året slutade. Jag brukar aldrig ge något nyårslöfte, inte för att jag är rädd för att bryta dem.. För det gör jag konstant, alla löften till mig själv. Jag är bra på att hålla löften till andra, men till mig själv inte så mycket.

untitled (16)

Det här är dock året som jag fyller FYRTIO! Det är typ medelålders, om man nu planerar att dö vid 80. Det betyder att jag har lika mycket tid kvar att leva som jag har levt, och med tanke på hur mycket jag har hunnit med innan, har jag gott om tid på mig. Synd bara att man blir lite långsammare med tiden, det är i alla fall vad jag tror, lite svagare, men jag jobbar på det.

Men jag har tänker ge ett nyårslöfte. Jag ska raka mig oftare. Jag menar min man tog ett sånt där test, och på frågan om hur ofta hans partner rakar sig, kryssade han i, det gör hen inte hon ser ut som Chewbacca..

untitled (12)
Dags att raka sig under armarna kanske?

 

Vad har ni för nyårslöften?

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *