Sjögestad Bro 1, pris 8 500 000 kr

Tände du inte på idéen om att få vara prinsessan i ett torn? Nu har du chansen att köpa ett litet slott i min nya sagofavoritstad Linköping, som verkar innehålla så många olika spännande boenden.

Mäklaren skriver följande om byggnaden:  En fantastisk huvudbyggnad anno 1901 som till stora delar är moderniserad under de senaste åren med ambitionen att bevara den gamla stilen och samtidigt skapa en modern, helt unik byggnad att både bo, verka och leva i. Den gamla huvudbyggnaden med anor sedan sent 1700-tal och flyglar åt väster, ett stort och gediget magasin åt öster. Lusthuset ligger utmed Lillån som bildar gräns åt väster. Fastigheten omfattar 16 650 kvm, till största delen parkliknande gräsytor men också stora lövträd, fruktträd och buskar.

Här kan jag äntligen få användning av alla prinsessklänningar som barnen köpte som små. Jag kan sprida ut skumma glasskor längst grusade gångar, och låta vita hästar beta på markerna. Som tur är för mig, behöver jag inte hitta en prins, det gjorde jag för länge sen, men barnen, åh mina barn de kommer att ha små prinsar i rader som vill komma och kyskt kyssa dem på handflatan :-)

 

FOTO: Mäklarna i Linköping
FOTO: Mäklarna i Linköping. Inbjudande hall där barnen kan skutta runt och vi kan socialisera oss med vänner.
FOTO: Mäklarna i Linköping
FOTO: Mäklarna i Linköping. Ett magnefikt kök, med serveringsgångar, ny utrustning och fantastiska ytor!
FOTO: Mäklarna i Linköping
FOTO: Mäklarna i Linköping. Jag kan inte rå för det. Jag älskar de gamla vedungsspisarna!
FOTO: Mäklarna i Linköping
FOTO: Mäklarna i Linköping
FOTO: Mäklarna i Linköping
FOTO: Mäklarna i Linköping
FOTO: Mäklarna i Linköping
FOTO: Mäklarna i Linköping. Bibliotek! Tänk dig att säga, ”min man? Ja han sitter i biblioteket!”

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *