Sannagård 119, Byggnad C 5, pris 750 000 SEK

Jag har golfat, inte mycket, men en del i mitt liv, nu golfar jag inte alls, för jag tycker att det är tråkigt. Den här stugan kanske får mig att ta upp golfandet igen? Om inte, så kan maken slå golfbollar och jag kan åka iväg till Ullared, som inte var så roligt som jag trodde men kanske är som golf, en upplevelse som växer på en? och handla för mycket toapapper och bakplåtspapper?

Mysig är den lilla stugan, och det skulle vara rätt najs för mig och maken att ha en privat getaway så att säga..

FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

One thought on “Sannagård 119, Byggnad C 5, pris 750 000 SEK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *