Sälenvägen 38, Sälens by, pris 9 800 000 SEK

Nu är det snart dags att åka skidor igen! Om du, liksom min man vill förlänga skidsäsongen, har du nu möjlighet att bo året runt i Sälen och driva butik. Kanske en skiduthyrning, livs, eller korvkiosk. The sky is the limit!

Det skrivs inte så mycket om själva läget, men om man har varit där uppe, vet man att det inte ligger PRECIS vid backen, men ganska nära.

Kolla i bilder och så här: http://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMVilla/44SIH5VCUD4T5OL7

FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *