Så här skulle det aldrig se ut i mitt hem!

Jag anser att jag är öppensinnad, att jag tycker att det är roligt när folk har sina egna idéer om hur de vill ha det hemma hos sig.

I förrgår tittade jag på Halv åtta hos mig, jag tycker att det är ett roligt program, det är roligt när människor som aldrig annars skulle umgås träffas och lagar mat. Det är roligt att se vad vissa anser är en bra komponerad måltid består av och vad andra tycker om sagda måltid. Jag kan tycka att de är lite snälla, men det kompenseras upp av en vass programledarröst.

I det program jag tittade på höll jag dock på att sätta kanelknäcket i halsen när jag såg hur damen som jag snabbt döpte om till Leopardkvinnan hade det hemma hos sig..
Alltså, på riktigt, det är MYCKET leopard! Samtidigt otroligt lätt att köpa present till just det hemmet, temat är satt, done, kristallklart!

FOTO: Nöjesguiden
FOTO: Nöjesguiden

Min yngsta tyckte dock att det var COOLT, vi skulle ju kunna ha det så där. NEJ det skulle vi INTE kunna, aldrig. Inte i vuxen ålder, men när jag var sju, och min bästa kompis mamma och pappa skaffade en vattensäng, med tillhörande sängavel, klädd i leopard och krom samt en inbyggd klockradio i mitten lovade jag mig själv att så skulle jag ha det när jag blev stor.. Tur att jag inte håller allt jag lovar..

Bara för sakens skull googlade jag lite kreativa kök.. och hittade de här.. Och tja de som gjort de här köken har verkligen gått ALL IN!

krativa_kok8
Ursäkta, jag ska bara hitta spisen, det brukar inte ta mer än en kvart..
krativa_kok3
Nej lille vän, dina dockor kan inte bo här. Varför? För då måste tallrikarna bo i ditt rum, och det blir lite knepigt..
krativa_kok5
Vad ska jag säga.. jag vet inte, om man stänker något i taket kommer det ta LÅÅÅNG tid innan det syns..

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *