Prästvik 5B, pris 4 795 000 SEK

Låt nu inte skenet på den lilla gula villan bedra dig. Innanför finner du något som skulle kunna vara min våta dröm när barnen flyttat ut. Inte för att de inte får plats, utan för att jag inser orimligheten i att ha ett sånt vitt hem med mina barn som verkar producera lera samtidigt som de förflyttar sig från rum till rum.

I LÖVE hela lägenheten, och skulle jag bara få anmärka på något litet, pyttelite, så är det den gula färgen på villan. Man kanske inte får måla om den.. men den är inte vacker..

http://www.blocket.se/stockholm/Prastvik_5B__Ekero_57428123.htm?ca=11&w=1

FOTO: Notar Bromma
FOTO: Notar Bromma
FOTO: Notar Bromma
FOTO: Notar Bromma
FOTO: Notar Bromma
FOTO: Notar Bromma
FOTO: Notar Bromma
FOTO: Notar Bromma
FOTO: Notar Bromma
FOTO: Notar Bromma

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

2 thoughts on “Prästvik 5B, pris 4 795 000 SEK

  1. Det kanske ingår, eller så var det inte så mycket mer att fota. Jag tycker att det är precis lika obegripligt när man som mäklare fotar mer bananer i skålar, än rum i huset. Det gör mig alltid lite misstänksam, vad är det för fel på huset? Varför måste man detaljfotografera allt? Hmmm..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *