Odla din egen basilika

Här kommer ett basilika-tips som jag läste på bloggen rodeo.net/niotillfem. Som Sandra skriver är det så genialiskt i sin enkelhet för tipset är EVIGT. Lär du dig detta behöver det aldrig mer köpa basilika i mataffären.
Knipsar man av en liten kvist från en basilika och lägger i ett glas vatten så får den nya rötter nästan omedelbart. Efter ungefär fyra veckor är den redo att planteras

FOTO: Niotillfem
FOTO: Niotillfem

Jag gillar hennes vas, jag gillar ännu bättre jag har sett på bloggen att man kan göra den själv..

FOTO: Deodoris
FOTO: Deodoris

 

.

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *