Nu var det helt enkelt dags

Så vad har ni gjort i sommar? Har ni haft sol? Jag kan säga att jag trodde att solen var en total bristvara och att det blivit någon sorts ransonering på solen, jag menar vad kan det annars finnas för förklaring till att jag efter den här sommaren ser ut som en leprasjuk ödla som legat under en sten. Det är inte för att jag inte varit ute, för det har jag. Det måste man nämligen vara när man målar husets fasad eller ett annat hus fönster. Då får man i samma veva som man målar rödfärg på det 20 meter långa och 8 meter höga huset, samtidigt tampas med en massa jxxla knott.

Just det här huset har jag målat, och målat, ja inte bara jag.. men ändå..
Just det här huset har jag målat, och målat, ja inte bara jag.. men ändå..

Knott är nog djävulens påfund. Myggor är faktiskt på något sätt fine, men knott, de kommer i buntar och kryper in i öron, i näsa, i stjärtskåran på arbetsbyxorna som är för stora och där bits de, så att man kliar, och får sår. Bitter? Jag? Nej hur kan du tro det.

Maken hade bara två veckors semester, och då regnade det, jag hade mer semester, men det bara regnade. Nu jobbar jag, och gissa vad, solen skiner.. Life is great :-)

Jag reklamerar härmed sommaren och kräver extra lång sommar nästa år med tillhörande extra lång semester. Är det någon annan som är med på uppropet?

 

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *