Mysigt boutiquehotell – eller kanske inte….

Jag reser ju en del i mitt jobb och eftersom jag är intresserad av inredning och design försöker jag bo på lite fina designade boutiquehotell om budgeten tillåter. Det gjorde den denna resa också. Jag är i München och har bokat in mig på vad de själva säger är ett av Münchens coola hotell. Well, I must disagree! Trist, stelt, grått, blekt – ja, rent ut sagt sterilt. Inget extra som gör att stället får lite personlighet. Lite plåster på såren är den mysiga asiatiska restaurangen Yum där jag ätit middag i trevlig sällskap, men glad att jag bara är här en natt denna gång.

Ja, resa ja, det är ju det en stor del av min vardag går åt till då jag jobbar globalt – det är därför jag försöker hitta de där pärlorna i varje stad som kan bli ett ”home away from home”. Någonstans att slappna av, bli inspirerad och njuta av den lilla egentid resorna för med sig. Denna gång lyckades jag alltså inte inget vidare…

Det här med att resa är ju annars både något roligt och ganska jobbigt – i alla fall när man reser i jobbet. Roligt för att man upplever saker och får nya intryck samt träffar människor med internationellt synsätt. Jobbigt för att man är ifrån familjen och jag vet hur mycket min man får ta där hemma med barnens skolarbete och aktiviteter. Just nu ser livet ut så här – framöver kanske det är omvända roller – att jag är hemma och min man reser, så bäst att passa på att njuta, man vet aldrig vad framtiden bär med sig!

 

schiller5

Sängen är skön, men i övrigt är det ju stentrist på detta rum…

schiller52 schiller53

Hmmm, ja ni fattar – inte mycket att inspireras av här inte….

 

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

One thought on “Mysigt boutiquehotell – eller kanske inte….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *