Miami Beach, pris 13 755 000 SEK

Bo som Don Jonsson! Och jag menar det bokstavligen, BO SOM DON JONSSON på 80 talet!
Jag längtade mig lite bort i världen, och kände att jag gärna skulle få lite mer värme och SOL än vad de senaste dagarna har kunnat leverera. På Blocket Bostad är det lätt att hitta utomlandshus, och jag funderade, vart vill jag bo?

Europa? Nej jag bor ju redan där, visserligen i ett av de kallare länderna, man att köpa i typ Grekland, kändes ändå som ett misslyckande. Alltså, jag vill bo någonstans coolt, där det är varmt MIAMI! Perfekt.

7905203629
FOTO: Fastighetsbyrån City & Country Homes, Tja, inte min stil alls men det går säkert att laga mat där..
7917690611
FOTO: Fastighetsbyrån City & Country Homes, Ingår båten? Ingår det en krokodil??
7922250267
FOTO: Fastighetsbyrån City & Country Homes, jag låter bilden tala för sig själv, även om jag funderar på vart jag kan få tag på den lilla badrumsmattan, samt toapappershållaren i guld.
7943260568
FOTO: Fastighetsbyrån City & Country Homes, Huset är fint tycker jag!
7952379880
FOTO: Fastighetsbyrån City & Country Homes
7979633672
FOTO: Fastighetsbyrån City & Country Homes, Hello valnöt och kurviga ben..
7990436819
FOTO: Fastighetsbyrån City & Country Homes, för några år sedan skulle mina döttrar dödat mig för chansen att få de där gardinerna!

Det som fick mig att fastna för huset, var naturligtvis BÅTEN. Jag kan nästan se hur krokodilen Elvis ligger på däck och skrämmer bort fula gubbar. De snygga är naturligvis välkomna, även om man inte får kalla sig gubbe, man får gärna kalla sig typ 27 och säga, Hello there, I’m looking for a Cougar :-) Nästa mening får gärna vara.. Vill du se på när jag lyfter vikter halvnaken?

imagesBS25PC21
Nejmen oj, råkade en sån här bo precis granne? Vad jag gör älskling, jag tittar bara på utsikten.. :-9

 

Nå, det man kan säga om inredningsstilen är om man är snäll, att man inte har riktigt samma smak, när det gäller val av möbler, färger och inredning. Men som sagt, hade det varit på 80 talet i Sverige.. då hade jag nästan förväntat mig att se Crocket stå halvlutad mot min båt, med ciggen i mungipan, utan strumpor och en rosa t-shirt.. det var tider det :-)

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *