Lokevägen 35, pris 21 900 000 SEK

Helgen som har varit har jag som den goda förälder jag utger mig för att vara, tillbringat i en Simhall i Södertälje.
Det man kan säga om mitt lokalsinne är att det är ickeexiterande, vilket gjorde att inte bara var jag tvungen att gå upp extra tidigt, för att ta höjd för att jag inte skulle hitta, alltså inte simhallen, utan Södertälje, plus att jag var tvungen att ta höjd för att jag var själv, mannen gjorde mycket viktigare saker, läs jagade.

Det tar alltid lite längre tid när man ska göra saker själv, dessutom kan inte jag ligga och dra mig för att vänta in att mannen ska gå upp så att jag kan bossa runt honom..

Men eftersom barnen simmar, och de måste komma till träningar och till tävlingar, funderar jag på en ny villa, en ny villa med pool.. Kanske den här. http://www.wrede.se/objekt/448939?qt-item_tabs=0#qt-item_tabs

FOTO: Wrede
FOTO: Wrede. Vi måste bara utöka poolen lite.. vad kostar en 50*50 bana??
FOTO: Wrede
FOTO: Wrede. Inte min smak när det kommer till köket, men det är väl de enda..
FOTO: Wrede
FOTO: Wrede
FOTO: Wrede
FOTO: Wrede
FOTO: Wrede
FOTO: Wrede

Hoppas bara att mannen har hittat och skjutit en enhörning, som vi kan sälja för en triliard kronor..

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *