Lite mys – trots allt!

Har idag lyckats få till lite mys här hemma i byggröran. Ella och jag har bakat lussebullar – och vad goda de blev! För en gångs skull är jag ute i god tid med detta! Har också pysslat med blommor och hängt upp första julstjärnan. Solen har visserligen lyst någon timme idag (!), men vi behöver ju ljus så allt eftersom kommer jag fylla på med fler julstjärnor och andra ljuskällor – allt för att få till lite feeling.

lussebullar

Mumsiga lussebullar!

hyacinter

Hyacinter hör ju årstiden till!

olivträd

Olivträdet fick jag av min mamma nyligen – ska bli spännande att se om jag lyckas hålla liv i det. Tips på hur man bäst tar hand om det tar jag gärna emot!

julstjärna

Först julstjärnan på plats!

 

 

 

 

 

 

koppar

 

I favoritkopparna, design Åsa Lindström, dricker jag gärna en kopp kaffe till de nybakade bullarna!

 

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

3 thoughts on “Lite mys – trots allt!

  1. Så fina lussebullar! Köpt saffran iaf, så bara jag kommer hem från Sthlm så ska det bakas :-)
    Har haft ett olivträd men det gick inget vidare. Bladen föll av. De är nog lite svåra. Hoppas du får bättre lycka :-)

  2. Mysigt!
    Ja, jag undrar också hur man bäst sköter ett olivträd. det tar ungefär en kvart hemma hos mig, sedan är de döda. Himla synd, för jag älskar olivträd. Har några fuskvarianter här hemma.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *