Kombinationerna är det som gör ditt hem till ”ditt”!

Att skapa ett hem är inget man gör i en handvändning. Att köpa snygga möbler och möblera fint är inga problem, beroende på hur mycket man vill spendera förstås, men det jag pratar om är att få till mysfaktorn – att skapa känslan i hemmet som gör att det blir ”ditt”. Sånt tar tid och jag tycker att det ska ta tid. Jag älskar att blanda gammalt och nytt, och även blanda stilar. Inte för mycket, men precis lagom. För mig är det just det som gör att mitt hem blir ”mitt” och unikt för mig. Jag älskar att leta gamla fina 50-tals möbler och lampor på Blocket och på Lauritz för att sedan para ihop dem med t.ex en supermodern soffgrupp. Det är kombinationen som gör ”det”! Jag är inte mycket för trender, även om jag förstås påverkas av dem. Jag är mer för ”stil”. Vad det står för är svårt att beskriva, men jag vet att jag har min speciella ”stil” och den är präglad av gammalt, nytt, ärvt och modernt. Jag är inte så ängslig av mig när det gäller trender, jag behöver inte följa dem, jag har mitt eget sätt att kombinera ihop mitt hem som gör att det blir just ”mitt”!

telephonebooth

Jag älskar den här gamla ”telefonsoffan” som fått ny funktion. En sån här skulle jag vilja ha i mitt nya sovrum istället för en fåtölj!

50-tal3

Den här snurrfåtöljen och lampan skulle passa superfint i min dotters rum tillsammans med Ikea-möbler som redan finns där och 1000-tals gosedjur!

50-tal

Vilken otroligt fin förvaringsbänk! Tänk vad snyggt tillsammans med en ljus modern hörnsoffa och en snygg matta!

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *