Köksritningar på gång

Idag ritar jag köksritningar till en god vän. När man som jag älskar att laga mat, att bara hänga i köket och dessutom gillar inredning, så är det en kul uppgift. Jag har jag ju en del erfarenhet av hur jag tycker att ett kök ska vara uppbyggt för att fungera bra, vara mysigt och snyggt och brukar kunna komma med bra idéer så det hoppas jag kunna göra även denna gång. Jag tycker framför allt att det är viktigt att tänka på att få till sammanhängande arbetsytor, att spis, ugn, kyl och frys är placerade med bra avstånd mellan varandra. Sen gillar jag när det är enhetligt och snyggt, men också praktiskt. En myshörna i köket är något jag alltid velat ha, men inte haft plats för – det skulle jag gärna vilja ha och i det här köket skulle man kunna få plats med det. En köksö eller bardel är också väldigt trevlig att ha. Här kommer både lite skisser och inspirationsbilder!

köksritning

snygga kök

 

 

Gillar färgskalan – varmt och mysigt blir det.

snygga kök1

Smart och kul väggskåpslösning. Gillar när det är det är vinklar som inte är räta och olika färger i samma skala.

snygga kök 3

Sobert – snyggt!

köksritning1

snygga kök 2

En skåpslösning till som jag gillar – kul med en lösning som är lite innovativ.

 

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *