Julklappsdags?

Hur gör ni med era julklappar? Har ni redan handlat dem? Det har jag, nästan i alla fall, för jag var på Ullared för ett tag sedan. Och det var verkligen tre grader närmre helvetet än IKEA.
Jag trodde på riktigt att någon skämtade med mig aprillo, när jag och min väninna svängde in på parkeringen och det såg ut som IKEAS parkering den 25e och alla har fått presentcheckar av chefen på IKEA i stället för lön. Området i sig är gigantiskt, där har man samlat på sig alla möjliga och omöjliga outlet butiker, där människor springer ut och in som skållade illrar.

Väl inne på själva varuhuset Ullared, så måste jag säga att det var en besvikelse, tänk dig som ett stort Rusta, eller ÖB. Skitiga gångar, pallar med grejer, och så mycket folk att jag funderade på att ta min gigantiska vagn och springa rakt fram, rätt in i folkhavet för att se hur fort man kunde bli utkastad.

images
Det var så här, förstå paniken!!

Om det var billigt, undrar ni. Tja, både och kan jag tänka mig. Jag har lite dålig koll på vad som är billigt och vad som är dyrt, men leksaker var asbilligt, så det köpte jag på mig till de som har barn i leksaksåldern, jag köpte några grejer till hunden, och en toblerone.

Sedan var det dags för barnens julklappar. Nu har inte jag så kinkiga barn när det kommer till kläder, om det glittrar lite så är de nöjda. Jag shoppade därför loss på tröjor och t-shirts och lite tajts och så. Det var billigt, men det var knappast så att jag hittade något till mig själv. Jag kan dock tänka mig om man har mindre barn, att det är asbra, för där bryr sig verkligen inte telingarna sig om vad de sätter på sig.

Så ja, jag är mer eller mindre, läs mindre, klar med mina julklappar. Nu ska jag bara slå in fanskapen. Det är VERKLIGEN det tråkigaste jag vet, och nej, jag färgkordinerar INTE!

images (1)
Så här ser inte mina paket ut, de ser mer ut som om hunden slagit in dem…

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

One thought on “Julklappsdags?

  1. HAHAHAHAAAA!! Ja du…själv t-ä-n-k-e-r jag alltid att jag ska färgkoordinera men sedan står jag där dagen innan och svetten lackar mer än det där sigillet som jag också t-ä-n-k-t sätta dit men som jag skiter i.

    Kram och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *