Jag vill bo i en tv-serie!

Ibland önskade jag att jag bodde i en tv-serie. Att mitt urval av boende inte bestod av anonyma villor på nätet. Utan ett ställe där jag fick välja grannar, rumskamrater och kanske till och med familj. Nu är jag i och för sig väldigt nöjd med det sistnämnda. Men tänk att få bo i en vänner lägenhet. Inte vara en av de andra i huset som man inte fick se, utan en av dem som knackade på hos Monica och Rachel, fick mat och var med på alla knasiga diskussioner.

Friends

Eller tänk om man växt upp i Beverly Hills, hängt med Brandon och Brenda? Det hade varit hur coolt som helst.

hämta
Märks att man är gammal när man tycker att det här är coolt!

Troligast är väl att jag som pensionär kommer att hamna bland Pantertanterna, men det kanske inte vore så illa det heller?

56869

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *