Jag skapar ordning och reda

Jag har blivit lite manisk.. Jag och maken.. eller jag, maken är inte så involverad än, men kommer att bli en nyckelperson, håller på med ett projekt, som jag anser kräver ordning och reda överallt i hemmet.

Vi flyttade som sagt var in för en så där åtta år sedan, och även om jag tycker att det är en av mina största styrkor, packa upp alla kartonger samma dag som vi flyttar in, så inser jag nu så här i backspegeln att det är inte alltid super dupber bra. Nu står jag i en ordning som jag skapade för åtta år sedan, och städar. Jag konstaterar att jag har väldigt mycket dubbletter av väldigt många saker.. vem behöver fem sifoner t ex? Inte ens jag kan jag säga.

 

Så i fredags satte jag i gång med alla lådor i köket.. allt skulle ned i burkar och sorteras, väry nöjd med resultatet kan jag säga..

Förebild.. ja det är äckligt.. riktigt grisigt..
Förebild.. ja det är äckligt.. riktigt grisigt..
fiiiint, nu är det fiiint och jag är glad :-)
fiiiint, nu är det fiiint och jag är glad :-)

I går arbetade jag hemma, och då passade jag på att under ett telefonmöte, även skapa ordning under min arbetsplats som finns under trappan i källaren. Jag vet det är typ jag och Harry Potter :-)

Kaos.. den här lådan har nog sett ut så här sedan Dacke dog.
Kaos.. den här lådan har nog sett ut så här sedan Dacke dog.

 

Sorterat, ordning, jag blir så lycklig, att jag bara drar ut lådan för att kolla lite då och då :-)
Sorterat, ordning, jag blir så lycklig, att jag bara drar ut lådan för att kolla lite då och då :-)

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *