Inspiration Designhotell

Dagens inlägg kommer från München. I en mysig del av denna vackra stad där vägarna är gjorda av kullersten och kvarteren andas kultur blandat med trendiga restauranger med spännande menyer, bor jag på ett coolt designhotell.

Har precis landat på mitt rum efter en intensiv dag och upptäcker (igen – det här är ett hotell jag bott på förut), att de som inrett rummet tänkt till och varit smarta. Bakom väggen som syns här nedanför döljer sig badrummet. Varje dörr öppnas med ett läderband som sitter i nyckelhålet. Vi pratar smart compact living som dessutom är snygg! Också schysst med en liten hörna där man kan softa eller jobba. Rummet är inte stort, men ändå har de verkligen fått till det! Gillar tapeten skarpt, den är diskret men ändå säger den nåt – passar bra ihop med den röda fåtöljen och den rödrandiga mattan – oväntad kombination som ger karaktär åt rummet! Sänghörnan sparar jag mentalt för kommande ombyggnad hemma hos mig själv – gillar färgkombinationerna som både skapar lugn och spänning.

Även om man oftast inte spenderar några längre stunder på hotellrummet vill jag gärna bo nånstans som kan ge en hemmakänsla, därför väljer jag ofta mindre hotell, helst inga hotellkedjor som nästan alltid är opersonliga. Det är ju ändå ett ”home away from home”, och då ska det kännas så också!


About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *