Helgen.. igen

Förra inlägget handlade om en måndag, och sedan vips var det helg igen. Märkligt det där. Mina barn tycker att veckorna släpar sig fram, och själv har jag ångest för att det går fortare än snabbt innan det blir superduperhelg.

Så, i fredags var jag ledig, eller inte ledig, jag målade klart vardagsrummet i mellanvåningen, och jag måste fota snygga snygga bilder på det så att jag kan visa er. För det blev jättefint.

Det kommer bättre, när allt är på plats, och lamporna funkar och ja ni fattar ...
Det kommer bättre, när allt är på plats, och lamporna funkar och ja ni fattar …

Jag fick ju mitt vitrinskåp. 250 kilo av det. När jag packade upp det var det TADA! Trasigt, suck. Så nu håller jag på att reklamerar det och förklarar för de snälla personerna på Confident living, att det är deras problem att få in och ut det satans skåpen i mitt hem. Inte mitt. De har äntligen fattat galoppen, och nästa vecka, har jag förhoppningsvis ett helt skåp.

Sedan åkte vi till yberhockey familjen nummer ett och firade att de har sålt sitt hus, och nu skall ut på nya äventyr. Jag tycker att de är modiga och coola. De flyttar till ett ställe där de inte känner någon, och lämnar alla oss här hemma. Tur att det finns bil och att man har körkort :-)

Hummer och några (läs för många) champagneglas senare åkte vi taxi hem, för att ställa klockan på 08.00, för i helgen var det Lidingö loppet. Jag vet att många tycker det är fantastiskt, själv not so much.

Vi stod och vaktade en ingång jag och maken, och för att vi skulle se proffsiga och säkra ut, tog jag med hunden. Hunden valde dock att strejka och låg mest ned och undrade varför om vi ändå var ute, varför fick hon inte springa och jaga alla de där människorna som sprang?

Ser proffsig..eller kanske jaktig ut?
Ser proffsig..eller kanske jaktig ut?

 

Sedan ut till landet och plocka inför vintern.

Söndag, upp och hoppa, Svärmor fyllde år. Hon fick en väska och blev jätteglad.

Hem, lämna yngsta monstret på laserdoome kalas och själv gjorde jag rent balkongen och ställde ut utemöbler där. Jag vet, nu måste jag snart ta bort dem, men ändå. Jag är nöjd.

Så jag hoppas alla ni söta människor har haft en bra helg.. och nu är det redan tisdag, och på lördag.. då skall vi festa, och då skall jag ta bilder, och så ska jag lägga ut dem här.. he he :-)

 

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *