Hej hopp skitvecka

Ni vet hur alla är hiskligt lyckliga i cyberrymden? Well, inte jag, jag har haft en riktig skitvecka, faktisk typ två.

Det började med att jag lämnade in min bil, det var något fel på den, ett fel som till och med jag som kvinna och helt jävla ointresserad av bilar kunde ana inte var så fruktansvärt bra. Jag gasade, bilen sa pfö, och flyttade på sig i samma fart som en pensionär med rollator utan hjul.

Jag lämnade därför in den på verkstaden, jag menar vad kan det kosta liksom. Tydligen om kärringen kört som en kärring och pajjat kopplingen.. kvantalsiljoner.

Sedan kommer vi till idag.. bilen är lite mer trasig än vad man trodde från början. Grattis till dig.. FEMTONTUSEN kronor mer än från början!

Så det jag sänder ut i etern är frågan.. någon som behöver en bit lever eller kanske en njure? Jag behöver ju inte altt det jag har i kroppen, vill dock säga.. kom och ta dem fort, EXTREMT FORT, just nu dövar jag känslan av att förlora heeeeela tiden med extrem mycket vin!

Puss och kram på er och ha en fantastisk helg och må era bilar alltid fungera!

2000025818
fick jag välja hade de här lätt inte bestått av plåt och passat perfekt på ett typ finger… kostnad.. som en riktigt riktigt riktigt fin ring med blingeliblong

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

One thought on “Hej hopp skitvecka

  1. Förlåt mig, Jennica… men jag sitter här och skrattar högt. Inte elakt, bara igenkännande.
    Stor kram till dig från en annan kärring.

    Ps. Ja, visst ter sig cybervärlden lycklig och härlig…tänker ofta på det när man, som jag, visar upp sitt fluffeluffhem med gamla nattsärkar som prydnad. Men jäklar vad det kan storma här! Det är så att prydnadsspetsarna krullar ihop sig kan jag meddela.
    Tur att det går över.
    Godnatt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *