Gårdslötsvägen 33, pris 5 495 000 SEK

Kolla in det här huset! Det ser ut som Villa Villerkulla, jag kan nästan se hur Pippis häst kommer lunkandes ut från verandan. Fantastiska halvplan som jag ÄLKSAR, utrymmen för att sitta på lite olika ställen och ett riktigt fint kök!

FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna
FOTO: Skandiamäklarna

Ett stort förråd, jag undrar om alla små montorcyklar ingår? En hundgård till hunden, oops jag menar ett hönshus.. och ett växthus där jag kan sätta in plastblommor, för det är det enda som överlever mina extremt giftiga fingrar!

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

2 thoughts on “Gårdslötsvägen 33, pris 5 495 000 SEK

  1. Oj, ett objekt för maken här hemma! Både brun skinnsoffa och ett stort tjusigt garage! Som grädde på moset ett barskåp modell större OCH värsta ljudanläggningen.
    Om er familj tar motorcyklarna så tar vi resten. Ok? Jag kan ju bo i hönshuset och inreda det som jag vill….

    Trevlig Helg!

  2. Absolut, även om jag tror att du får nog duellera på liv och död om just sofforna.. Men å andra sidan så kan jag ju alltid ta dem i Miami huset.. jag tror faktiskt inte att de tillverkas längre.. Är det inte det man kallar för snart antikt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *