Gammalt blir som nytt!

Jag älskar gamla möbler som får nytt liv! Mitt hem präglas mest av moderna möbler, men inslagen av äldre möbler ger en speciell touch. När jag säger äldre möbler menar jag allt från sekelskifte till 70-tal. Jag har en hel del såna möbler i mitt hem, men de har alla fått en ny kostym, dvs. nytt tyg på sitsarna, omkädda fåtöljer, nymålade ben på stolar etc. Detsamma gäller lampor som jag var helt tokig i ett tag. Jag ropade in gamla snidade lampfötter i trä på Tradera och målade om dem i coola färger. Jag köpte nya lampskärmar som matchade eller udda lampskärmar på Blocket och bytte också ut den gamla lampsladden till en klädd sladd i samma eller en avvikande färg. Vips hade lampan fått ett helt nytt liv – så fint!

När jag blir pensionär (eller miljardär!) ska jag ägna mig ännu mer åt att ge gamla avdankade möbler nytt liv – eller så är det då jag får tid till att sadla om och bli möbeltapetserare!

För inspiration gå in på helt fantastiska Chairloom och kolla!

chairloomchairloom2chairloom1chairloom4Chairloom3chairloom5

 

 

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *