Galen i svulstig inredning!?

Har gått loss och slukar svulstig inredning på varenda sajt och i varenda tidning! Jag är ju absolut en förespråkare för det rena, avskalade och ljusa MEN det kanske vore kul att totalt ändra stil och frossa i det barocka, svulstiga istället! I moderna hem i Norden hittar man inte så mycket av det svulstiga, men utomlands – oh yeah! Varför inte lite plymer o svulstiga fåtöljer i starka färger? Eller ljuskronor med så många prismor så att man bländas? Känner att det vore grymt kul att få inreda ett hem i denna stil – kan inte garantera resultatet, men om inte annat så för mitt eget nöjes skull! Gillar mixen i följande bilder – och heltäckningsmattor är ju helt klart på väg tillbaka – både snyggt och skönt! Lite marockanska influenser är inte heller fel. Måste skaffa mig ett hus på rivieran – där passar denna stil som hand i handske!

moulinrouge1

 

moulinrouge

 

Moulinrouge4moulinrouge3

moulinrouge2

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

One thought on “Galen i svulstig inredning!?

  1. Jag dör vad läckert! Svulstigt känns helt plötsligt helt rätt! Plyschsofforna var ju ljuvliga… I nästa liv hoppas jag att bilden med den lila soffan har dröjt sig kvar någonstans där i mitt undermedvetna, gärna i kombination med en återfödelse i Italien. Ukraina känns nämligen inte lika kul.

    Tack för fina bilder, Annica!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *