Fredagsmys

I dag är det fredag, så då är det dags för lite mys. Mannen ligger i skrivande stund och myser med ögonen stängda och en lätt snarkande läte. Skönt för honom.

Barnen sitter uppe på varsitt rum, kors i taket, en sjunger jul jul strålande jul, och den andra plinkar på piano. Men en helt annan melodi..

Själv har jag fyllt upp ett glas vitt vin, nöjd med dagens arbete som har bestått i att dekorera pepparkakor med egengjord glasyr, den blev asbra, kommer aldrig mer att köpa glasyr, samt att jag har gjort marsipangrisar.

20141205_175820106_iOS
Små söta grisar..
20141205_175841644_iOS
Pepparkakor i celofan. Receptet är 1 äggvita, 1 tsk ätticka och 4 del florsocker. Blanda och spritsa! Sedan kan man ju blanda i lite olika färg om man vill.

Inte till mig, nej nej, utan till den julmarknad som vi ska stå på imorgon på Lidingö centrum för att samla i hop pengar till klassresan som den yngsta ska bege sig på. Fantastiskt roligt. Klassresan alltså, inte det faktum att jag ska stå och frysa fötterna av mig i morgon.

Jag var och hämtade barnen som var på simning, handlade grejer på Willys, åt en jättegod kyckling ris och curry, som jag glatt blandar med salladen. Det är nog den enda gången som min make ser riktigt frågande ut till hur jag äter min mat.. Men jag ÄLSKAR det :-)

Det var väl den rapporten som jag hade för idag, det blir liksom inte roligare än så, när vi har fredagsmys hos oss..

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *