Fredag – underbara fredag

Fredag är den bästa dagen på hela veckan. I alla fall när eftermiddagen kommer och de sista jobbmailen har avhandlats, skrivbordet plockats i ordning och datorn gått ner i viloläge. Jag kan få små fjärilar i magen av tanken på att få gå hem och dra på mig mjukiskläderna och bara andas ut. När jag befinner mig hemma i mitt kök med maten puttrandes på spisen ackompanjerad av brasans knaster i vardagsrummet och AAMIGO, AAAMIGO på högsta volym (det är ett mycket skränigt barnprogram för er som inte känner till det.), då är livet fint och jag känner stor tacksamhet över vad jag har.  Önskar er alla en fin helg och hoppas ni får tid att Kick back and relax!

 

Bild från picturequotes.com

About Sibel Güner

Jag gillar att fota, skriva och att leta efter sånt som inspirerar mig och gör mig glad. Vackra ting inom mat, mode, inredning, trädgård och allt där emellan. Hittar jag nåt, blir det ofta en bild som sen ligger och tar plast i min telefon eller på kamerans minneskort. Nu när jag fått chansen att skriva på myDreamhome.se så kan jag äntligen göra något av alla dessa bilder som i kombination med texter förhoppningsvis kan vara inspirerande för andra också. Så, här blir det alltså allt om ditten och datten från mitt liv. Min bakgrund ligger inom media och just nu arbetar jag med underhållning på nätet. Välkommen till min scen…

One thought on “Fredag – underbara fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *