Förvaring, förvaring, förvaring

Nån mer än jag som har brist på förvaring? Det känns som att det inte spelar någon roll hur mycket plats man gör, hur mycket man rensar och håller efter – högarna av papper, mössor, vantar, träningsgrejer etc. bara växer…. Jag har blivit galen i korgar av alla de slag!

Dels för att de är snygga och passar in överallt, men också för att de är praktiska och inte så dyra! Dessutom är det superbra att köpa en korg som också är en väska – då får man dubbel användning av den ju! Jag har korgar där jag förvarar just mössor och vantar, korgar för tidningar, korgar för läxböcker, korgar för toapapper, korgar för tvätt, korgar för leksaker och korgar som är snygga väskor som man kan ta med till badstranden.

Det enda som kanske inte är så toppen är att vår katt gärna vässar sina klor mot korgarna, så de nöts och går sönder – men då är det ju bra att jag har ett litet lager och kan byta ut dem efterhand. Just nu är mina favoritställen för inköp av korgar Afro Art och Bloomingville. Och alla marknader på Mallorca – men dit är det ju tyvärr lite svårare att bara göra en avstickare för att köpa en snygg korg! Måste nog skaffa mig ett hem till för att få plats med alla korgar….!
About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *