En apa till butler

Jag kan gå lite bananas på olika saker.. det har länge länger varit grodor. Men när jag fyllde fyrtio, skiftade fokus lite.. till Apor.

Så nu måste jag visa upp mitt senaste fynd i apsamlingen, en supergullig apa, som man skall ha ett ljus i kanske, men som jag använder för att lägga mina ringar.

Hur söt är den inte?
Hur söt är den inte?

Känns lite som att man har serverat dem på ett guldfat åt en klåfingrig tjuv kanske, men då vill jag bara tillägga att vi har både larm och en elak, elak hund. Den bits helt oprovocerat och hårt och morrar :-)

Asfarlig hund, som äter tjuvar, men älskar alla andra, men mest mig :-)
Asfarlig hund, som äter tjuvar, men älskar alla andra, men mest mig :-)

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *