Den smarta och snygga sänggaveln

Vårt hus är en byggarbetsplats. Och jag sitter och drömmer mig bort i inredningstidningar. Det är kanske en överlevnadsstrategi? Vi ska ju flytta ned vårt sovrum från övervåningen till nedervåningen och även om rummet inte blir så stort så kommer det att bli väldigt mysigt – hoppas jag. Bygget går fort så jag har redan bestämt mig för matta (ja, just det – det blir heltäckningsmatta, skönt i ett sovrum!), tapet till en fondvägg och just nu är jag helt inne på sänggavlar! Jag vill gärna ha nåt snyggt, coolt och praktiskt! Och gärna något som ingen annan har. Ett smart bord för min bok och lampa – som tar liten plats. Ja, något kommer vi nog på och under tiden kommer här lite lite inspirationsbilder som kan få vem som helst att vilja börja göra om i sovrummet – tycker jag!

sänggavel2Älskar denna coola sänggavel som finns på ett hotell i Italien. Grymt snyggt tycker jag!

sängbord

 

Smart och snyggt sängbord som min granne, tillika inredare, Nillus Eriksson designat och låtit tillverka! Ingen risk att man spiller ut sitt glas på natten med denna smarta lösning.

sänggavel4

Lite rustik stil gillar jag!

sänggavel5

Kul grepp med patchwork tema även i sänggaveln!

About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *