Bästa julklappstipset till dessertälskaren!

Älskar du desserter? Tja vem gör inte det? Eller jag vet, min midja gillar inte det, men resten av kroppen raljerar!

Nu vill jag ge dig det bästa julklappstipset ever om du vill äta goda desserter. Leta reda på en god vän, som gillar att göra desserter. Det är viktigt att du träffar och äter middag med den här personen ofta, för annars blir det ju inte en gåva som du kan dra nytta av!

imagesFWKEY98S
Den här chokladtårtan ska jag lägga upp receptet på när jag kommer hem, för den är så god att man blir nästan tokig!

Sedan går du in här http://www.restaurangakademien.se/desserter/ och bokar en kurs åt henne/honom på Daniel Roos dessert kurs. Jag gick den i våras, och det var det bästa och roligaste jag har gjort på länge. Vi gjorde så mycket desserter att jag trodde att jag skulle spricka, och alla var supergoda.
Dessutom är Daniel en fantastisk lärare som är enormt roligt! Det kostar en slant, men det var helt magiskt!

Det var måndagstipset det..

Annars händer det inte mycket, jag ska jobba lite nu, för det är tydligen det man förväntas att göra på jobbet..

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *