Äntligen hemma!

För ett antal år sedan jobbade jag med TV-produktionen Äntligen Hemma! En dröm för mig som är så inredningsintresserad. Det var den säsongen då produktionen köpte ett gammal ruckel till hus på Lidingö och renoverade och byggde om det till ett riktigt coolt lyxigt hus! Eftersom jag själv bor på Lidingö, tog jag en sväng förbi huset var och varannan dag. Egentligen inte för att jag behövde det av professionella skäl, de som jobbade på plats i tv-produktionen är proffs och programmet är ett väloljat maskineri, utan för att jag tyckte det var så kul att se huset förvandlas och växa fram och för att det uppstod en hel del oplanerade situationer. Man sprängde berg och huset satte sig.

Det ledde till att hela grunden fick stagas upp underifrån. Man ritade och planerade om huset ett flertal gånger för allt eftersom bygget växte fram kom det fram nya bättre idéer på hur huset och rummen kunde utformas och användas. Programledarna tilldelades var sitt rum som var deras att inreda. Olika stilar som skulle passa ihop och skapa ett helhetstänk i huset. Det funkade och det blev jättebra, men det är klart, det var proffs som jobbade och de visste vad de gjorde. Även trädgården gjordes om helt och hållet och blev en otroligt fin oas att hänga i.

Tänk vad kul det är att renovera, bygga ut och bygga om! Men tänk att det nästan alltid dyker upp oförutsedda problem som man måste ta ställning till och fixa till. Snart drar vi igång ett utbyggnadsprojekt här hemma hos oss och det tänkte jag dela med mig av till alla som vill läsa och se. Avslöjar inte mer än så just nu, men det är förändring på gång här i mitt hem.

Här nedan några bilder från just Äntligen Hemma när de byggde om ett ruckel till ett lyxhus!


About Annica Lindeberg

Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt. På myDREAMhome skriver jag om design och inredning i allmänhet. Kommentera gärna mina inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *