Annica Lindeberg

Annica Lindeberg, Design- och Inredningsinspiratör
Inredning, design, färg, form – fyra ord som kanske bara är just ord för en del, men som för mig är intressen som präglar hela mitt liv. Jag ser färger och former jag gillar överallt.

Hello Jag ser design jag gillar (och ogillar) var jag än vänder mig. Jag läser intresserat inredningstidningar och fönstershoppar gärna i inspirerande affärer, MEN jag följer inte särskilt många trender. Jag vågar till och med sticka ut hakan och säga att jag inte tror på trender.

Jag tror på att man i olika faser i livet gillar – och har behov av – olika saker i sitt hem. Jag tror på att känna in vem eller vilka som bor i ett hus. Jag tror på att inspireras av människor, miljöer, årstider, intryck, storstäder, landsbygd.

Jag tror på att utefter det hjälpa till med idéer, komma med förslag på olika stilar, dela med mig av min erfarenhet av vad som kan funka i ett visst rum eller i ett hem som helhet.

Jag tror på att tänka praktiskt, men för den sakens skull naggar jag sällan på stil – det är ju det som gör ett hus eller en lägenhet till ett hem – i en stil som passar ens personlighet och fas i livet!

Om ni tycker det låter vettigt och intressant, hoppas jag att ni vill följa mig här och låta er inspireras av mina tankar och idéer.