Ankarvägen 22, pris 11 450 000 SEK

Här är ett perfekt hus, om ni liksom jag har någon som är en stjärna på att sjunga. Själv är jag helt omusikalisk och kan inte ens klappa i takt med hela globen. Jag ligger alltid en sekund efter, min man skrattar sig harmynt varje gång.

Min dotter, har fått någons talang, vems vet jag inte, eller rättare sagt så går meningarna i sär om vems släkt det är som alstrar talanger, jag säger min, min man säger hans.

Nåväl, varför är det här huset perfekt? Jo förutom att det är det coolaste ute på Lidingö just nu, så har det en egen musikstudio.. Så när dottern ställer upp i Talang nästa år, hoppas jag att det går som Jacob Frohde som också är från Lidingö, fast lite lite bättre.. då kan vi lägga handpenningen på något liknande :-)

Se hela beskrivningen hos Gadelius

FOTO: Gadelius Fastighetsbyrå HB
FOTO: Gadelius Fastighetsbyrå HB
FOTO: Gadelius Fastighetsbyrå HB
FOTO: Gadelius Fastighetsbyrå HB
FOTO: Gadelius Fastighetsbyrå HB
FOTO: Gadelius Fastighetsbyrå HB

 

About Jennica Berglund

Jag kan inte låta bli att ta en extra funderare kring mat och kök. Det ändå några av mina absolut största intressen. På myDREAMhome skriver jag om just dessa båda ingredienser. Kök och mat. Kan det bli bättre? Kommentera gärna mina inlägg!

One thought on “Ankarvägen 22, pris 11 450 000 SEK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *